Saksa 2-3 Belgia, 2 syötöä 1 maali De Bruynelta, Belgian ensimmäinen voitto Saksaa vastaan sitten vuoden 1954

28. maaliskuuta kansainvälisessä jalkapallon ystävyysottelussa Saksa hävisi Belgialle kotonaan 2-3. Uusi kapteeni De Bruyne Belgia Jalkapallo Pelipaidat antoi 2 syöttöä ja 1 maalin. Tällä pelillä on erityinen merkitys Belgialle: 26. syyskuuta 1954 lähtien Belgia voitti ensimmäistä kertaa Saksan!

5. minuutilla De Bruyne syötti keskikentällä, Carrasco ohitti Wolffin rangaistusalueen vasemmalla puolella ja teki sitten maalin voimakkaalla laukauksella, Belgia 1-0! 8. minuutilla De Bruyne lähetti läpisyötön, Lukaku astui eteenpäin päättäväisesti, työnsi rauhallisesti ja teki maalin, Belgia 2-0! 42. minuutilla Kimmich otti kulmapotkun, Phil Krugerin päähän aiheutti käsipallovirheen Lukakulle, rangaistuspotku, Phil Kruger teki sen ja teki maalin, Saksa 1-2! 77. minuutilla De Caterra antoi suoran syötön, ja Trossard, joka oli aiemmin tehnyt loistavia esityksiä pukeutuessaan Arsenal Jalkapallo Pelipaidat, antoi matalan syötön vasemmalta. De Bruyne työnsi ja teki maalin, Belgia 3-1! 87. minuutilla Shad murtautui läpi vasemmalta ja kaatui takaisin käänteiseen kolmioon, Saksa Jalkapallo Pelipaidat Gnabry työnsi maalin eteen ja teki maalin, Saksa 2-3!

Belgia sai juuri uuden valmentajan ja kapteenin, joukkue on osoittanut uutta positiivista ilmapiiriä. Vaikka Saksa hajosi edelleen keskipisteessä, ilman huippukeskusta, tämä on heidän suurin puute.

urheilupaita...
ما را در سایت urheilupaita دنبال می کنید

برچسب : Belgia Jalkapallo Pelipaidat,Arsenal Jalkapallo Pelipaidat,Saksa Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 64 تاريخ : چهارشنبه 9 فروردين 1402 ساعت: 11:18