Valioliiga: Arsenal 2:2 West Ham United

16. huhtikuuta Valioliigan 31. kierroksella Arsenal pelasi West Ham Unitedia vastaan ja sai vierasottelussa tasapelin West Hamille 2-2. Arsenal on jo tehnyt molemmissa peleissä 2:2-tasapelin, ja ne kaikki päättyivät tasapeliin kahden maalin johdolla. Jos Manchester City voittaa korjausottelussa, ero kahden joukkueen välillä on vain yksi piste. Monet Arsenal Jalkapallo Pelipaidat pukeutuvat fanit ovat huolissaan siitä, että Gunners todennäköisesti menettää kärkipaikkansa kauden viimeisillä kierroksilla.

7. minuutilla Arsenal sai hyvän alun, Odegaard meni suoraan, Ben White ylitti pallon Jeesukselle, Arsenal 1:0! Kolme minuuttia myöhemmin Jeesus pelasi Martinellille, joka teki ristin auttaakseen Odegaardia, Arsenal 2:0! Sitten Jeesusta rajoitettiin, eikä Arsenal onnistunut kasvattamaan johtoaan. 39. minuutilla Paqueta kaatui maahan rangaistusalueella ja voitti rangaistuspotkun. Ben Rahma teki rangaistuspotkun. Tällä maalilla oli keskeinen rooli. 49. minuutilla Antonio lähetti käsipallon rangaistusalueelle, mutta Saka epäonnistui rangaistuspotkussa. 54. minuutilla Correll pelasi korkean pallon, Bowen pomppasi pallon ja teki maalin, 2:2!

Arsenalin seuraavat liigaottelut tulevat olemaan rajuja. Joukkue pelaa vieraissa Manchester Cityä vastaan ja sitten Chelseaa vastaan kotona. He voivat myös menettää pisteitä näissä kahdessa pelissä. on avain.

urheilupaita...
ما را در سایت urheilupaita دنبال می کنید

برچسب : Arsenal Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 65 تاريخ : دوشنبه 28 فروردين 1402 ساعت: 19:56