Valioliiga: Liverpool 2-2 Arsenal, Manchester City hyötyvät eniten

9. huhtikuuta Valioliigan 30. kierros, Liverpool 2-2 Arsenal Anfieldillä. Ensimmäisellä puoliajalla Martinelli, joka pukeutui nro 11 Arsenal Jalkapallo Pelipaidat, teki ensimmäisen maalin, ja sitten Jesus teki toisen maalin. Salah, jolla oli yllään Liverpool Jalkapallo Pelipaidat, vaikka huonossa kunnossa, teki silti maalin. Firmino nousi penkiltä ja teki avaimen. Tämän arvonnan suurin hyötyjä on Manchester City, jonka ero Arsenaliin on pienentynyt 6 pisteeseen.

8. minuutilla Ødegaard meni suoraan Martinelliin, Van Dijk teki puhdistumavirheen, sitten Martinelli teki pienestä kulmasta maalin, Arsenal 1:0! 28. minuutilla Martinelli teki ristin vasemmalta, Jeesus teki puskulla maalin eteen, Arsenal 2:0! 41. minuutilla Jota syötti pallon Hendersonille käänteisessä kolmiossa, hänen avustuksellaan Salah työnsi ja teki maalin, Liverpool 1:2! Toisella puoliajalla voimme nähdä Artetan sisäistä pelkoa ja Liverpoolin valmentajan Kloppin tyyneyttä. Kun Arsenal tiukensi puolustustaan pitääkseen maalijohdon, Liverpool hyökkäsi aggressiivisemmin. 51. minuutilla Jota kaadettiin rangaistusalueelle, Liverpool sai rangaistuspotkun, mutta Salah ohitti sen; 87. minuutilla Aold pyyhkäisi maalin eteen, Firmino teki maalin lähietäisyydellä, Liverpool 2:2! Liverpool vaikutti tyytymättömältä maaliin, heidän hyökkäyksensä jatkuu edelleen, Arsenalin maalivahti Ramsdale on toistuvasti tehnyt loistavia torjuntoja, hän oli "Gunners"in suurin tekijä.

Arsenal ei ole voittanut Liverpoolia Valioliigassa vieraissa 2. syyskuuta 2012 jälkeen. Liverpool, Manchester Unitedin 7-0-voiton jälkeen, ilman voittoa viidessä peräkkäisessä pelissä. Tämä on Liverpoolin mahdollisuus päästä neljän parhaan joukkoon, kun taas Arsenal haluaa kipeästi kolme pistettä. Arsenalille seuraavat 3 peliä Manchester Cityä, Chelseaa ja Newcastlea vastaan ovat suuri haaste, erityisesti Manchester Cityä vastaan 26. huhtikuuta, joka ratkaisee Valioliigan mestarin tittelin. Arsenal Pelipaita Omalla Nimellä pukeutuvat fanit eivät voi olla huolissaan.

urheilupaita...
ما را در سایت urheilupaita دنبال می کنید

برچسب : Arsenal Jalkapallo Pelipaidat,Liverpool Jalkapallo Pelipaidat,Arsenal Pelipaita Omalla Nimellä, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 77 تاريخ : دوشنبه 21 فروردين 1402 ساعت: 11:26