UEFA Mestarien liiga: AC Milan palasi neljän parhaan joukkoon 16 vuoden jälkeen

Edellisen kerran AC Milanin joukkue eteni Mestarien liigan välieriin vielä kaudella 2006-2007. He voittivat lopulta seitsemännen Mestarien liigan mestaruuden kauden historiassa. Heidän faninsa, jotka käyttivät AC Milan Jalkapallo Pelipaidat, eivät koskaan unohda sitä vuotta.

Mestarien liigan neljännesvälierissä kaudella 2022–2023 pelattiin 18. huhtikuuta kilpailu. "Serie Dabeissa" AC Milanin joukkue tasoitti Napolin 1-1 vieraissa, mikä eliminoi vastustajan etenemisestä semifinaaliin kahden kierroksen kokonaistuloksella 2-1.

Tämä kaksintaistelu on täynnä draamaa. Milanin hyökkääjä Giloo tuli "päähenkilöksi" ensimmäisellä puoliajalla. Hän määräsi ensin sakkoja rangaistuspotkusta ja teki sitten maalin urheilupelillä "korjatakseen". Ottelun toisella puoliskolla yhteensä kahden maalin takana ollut Napoli hyökkäsi, mutta Kwarashlian 82. minuutin rangaistuspotku tyrmäsi urheasti Milanon maalivahti Mii Nyonin. Näissä olosuhteissa, vaikka Napolin joukkueen ykkönen maalintekijä Osmane teki maalin väliajalla, hän teki silti yhteensä 1-2 peliä.

urheilupaita...
ما را در سایت urheilupaita دنبال می کنید

برچسب : AC Milan Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 73 تاريخ : چهارشنبه 30 فروردين 1402 ساعت: 16:21