Valioliiga: Manchester United 2-2 Tottenham

Valioliigan 33. kierros aloitti 27. huhtikuuta neljän ottelun taistelun Manchester Unitedille 2-2 Tottenhamin vieraissa. Rashford antoi syöttöpisteen ja maalin. Toisella puoliajalla Tottenham Hotspur Jalkapallo Pelipaidat pukeneet Poirot ja Son Heung-min tekivät kaksi maalia tasoittaakseen tilanteen. Manchester Unitedin sijoituksen ohitti Newcastle ja putosi neljänneksi, kun taas Tottenham nousi viidenneksi.

Ennen tätä kierrosta Manchester United sijoittui kolmanneksi kolmella peräkkäisellä voitolla ja pääsi FA Cupin finaaliin. Tottenham kärsi kahden ottelun tappioputkesta ja sijoittui seitsemänneksi.

7. minuutilla Rashford kuljetti pallon vasemmalle murtautuessaan etukentän läpi. Sancho vastaanotti pallon ja meni rangaistusalueelle. 44. minuutilla Manchester United teki nopean vastahyökkäyksen. B Feandes lähetti takakentälle ylivoimaisen pitkän syötön. Rashford aloitti keskilinjalta suurella nopeudella, sai pallon ja heitti puolustajan pois ja meni rangaistusalueen vasemmalle puolelle. Hän ampui vasemmalla jalalla ja teki maalin, Manchester United 2-0!

56. minuutilla Perisic kuljetti pallon rangaistusalueelle vasemmalta ja teki ristityksen oikean jalkansa jalkaterällä. Kanen laukaus keskeltä estettiin. Puolustaja Polo pysäytti pallon ja ampui oikealla jalallaan. Tottenham 1-2! 79. minuutilla De Gea sai vastasyöttönsä ja potkaisi sen isolla jalalla. Romero suuntasi takaisin etukentälle. Kane sai pallon oikealta ja ylitti rangaistusalueen. Tottenham 2-2 Manchester United.

urheilupaita...
ما را در سایت urheilupaita دنبال می کنید

برچسب : Tottenham Hotspur Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 68 تاريخ : جمعه 8 ارديبهشت 1402 ساعت: 15:25