UEFA Euro 2024 karsinnat: Englanti 2-1 Italia, Kanesta tuli Englannin historian ensimmäinen maalintekijä 54 maalilla

23. maaliskuuta Englanti voitti Italian 2-1 ensimmäisessä UEFA Euro 2024 -karsintaottelussaan. Kane teki rangaistuspotkun ja ohitti Wayne Rooneyn noustaen Englannin maajoukkueen historian parhaaksi maalintekijäksi 54 maalilla.

Ensimmäisellä puoliajalla Rice teki yhden maalin. 41. minuutilla Saka teki kulmapotkun ja syötti, Di Lorenzo teki käsipallovirheen puolustaessaan Kanea, minkä jälkeen Kane teki maalin. Toisella puoliajalla Italia Jalkapallo Pelipaidat Retegui teki ensimmäisen maalin ensimmäisessä taistelussaan Italian maajoukkueessa. Luke Shaw sai punaisen kortin. Lopulta Englanti voitti Italian vieraissa 2-1 ja voitti ensimmäisen voiton karsintaottelussa.

Kanella on tällä hetkellä viisi Englannin maajoukkueen historian ensimmäisellä sijalla olevaa tilastoa: maalien määrä (54 maalia), kapteenina tehdyt maalit (46 maalia), rangaistuspotkumaalit (18 maalia), yhden vuoden aikana tehdyt maalit (16 maalia). maaleja) ja kansainvälisissä peleissä tehtyjä maaleja (12 maalia).

Ottelun jälkeen Kane sanoi haastattelussa: "Olen erittäin innoissani pukeessani Englanti Jalkapallo Pelipaidat ja alkaa kilpailla UEFA:sta ensi vuonna... Kun pallo osui verkkoon, olin erittäin innoissani. Maaginen hetki." Rooney twiittasi onnittelunsa: "Tiedän, että se ei kestä kauan. Hän on Englannin legenda, onnittelut Kanelle!"

urheilupaita...
ما را در سایت urheilupaita دنبال می کنید

برچسب : Italia Jalkapallo Pelipaidat,Englanti Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 69 تاريخ : جمعه 4 فروردين 1402 ساعت: 11:24