Mestarien liiga: Manchester City 7-0 RB Leipzig, 5 maalia Haalandilta

14. maaliskuuta UEFA:n Mestarien liigan 1/8-finaalien toisella kierroksella Manchester City voitti Leipzigin kotonaan 7-0 ja eteni puolivälieriin. Harland teki 5 maalia, Gundogan ja De Bruyne kumpikin yhden maalin. Manchester City Jalkapallo Pelipaidat pukeutuvat fanit nauttivat sinisestä valtamerestä kotonaan!

RB Leipzigin pelipaidan pelaajat eivät juuri löytäneet hyviä maalintekopaikkoja. 19. minuutilla Manchester City ampui Grealishin vasempaan kulmapotkuun, jonka jälkeen pallo osui Henrichsin käsivarteen. Tuomari tarkasti VAR:n ja antoi MC:lle rangaistuspotkun. Harland otti sen ja teki maalin, Manchester City 1:0! 24. minuutilla Akanji katkaisi pallon keskikentällä, Harland päätti ja De Bruyne eteni pallon kanssa rangaistusalueen yläosaan, sitten ampui voimakkaasti vasemmalla jalalla, mutta meni ohi, sitten Harland teki sen puskulla, Manchester City 2:0! Pysäytysaika, Grealish ampui vasemman kulman, Dias ohitti maalin puskulla, sitten Harland teki lisälaukauksen ja teki maalin, Manchester City 3:0! 49. minuutilla Grealish kaatui takaisin rangaistusalueen vasemmalta puolelta. Gundogan pysäytti pallon ja pääsi eroon puolustuksesta, ampui sitten vasemmalla jalalla ja teki maalin, Manchester City 4-0! 53. minuutilla Manchester City ampui kulmapotkun oikealta, Beardo Silva teki pusku, sitten Haaland puski sen, mutta estettiin, Akanji sai pallon oikealla jalalla, mutta estettiin jälleen, Haaland ampui sitten vasemmalla jalalla ja teki maalin, Manchester City 5-0! 57. minuutilla Mahrez syötti oikealta. Akanji osui maaliin oikealla jalalla, mutta pelastui. Sitten Harland teki lisälaukauksen ja teki maalin, Manchester City 6-0! Pysäytysaika, Mahrez teki ristin oikealta, sitten De Bruyne teki kaukolaukauksen lähellä rangaistusalueen yläosaa, Manchester City 7-0!

Tällä kaudella Haaland on tehnyt Manchester Citylle 39 maalia kaikissa kilpailuissa. Norjalainen tähti rikkoi joukkueen historian ennätyksen ja hänestä tuli Manchester Cityn pelaaja, joka on tehnyt eniten maaleja yhden kauden aikana. Manchester City Pelipaita Omalla Nimellä pukeutuneesta nuoresta miehestä tuli Messin ja Adrianon jälkeen kolmas pelaaja, joka on tehnyt 5 maalia yhdessä ottelussa Messin ja Adrianon jälkeen, ja hän on nyt vasta 23-vuotias.

urheilupaita...
ما را در سایت urheilupaita دنبال می کنید

برچسب : Manchester City Jalkapallo Pelipaidat,Manchester City Pelipaita Omalla Nimellä, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 75 تاريخ : چهارشنبه 24 اسفند 1401 ساعت: 11:23