Valioliiga: Fulham 0:3 Arsenal, Newcastle 2:1 Wolves

Valioliigan 27. kierroksen 12. maaliskuuta Arsenal voitti Fulhamin vieraissa 3:0 ja jatkoi sarjan johtoa 5 pisteen etumatkalla. Arsenal Jalkapallo Pelipaidat pukeutuvat fanit juhlivat 100. voittoa Artetan seuran valmentajana. Newcastle voitti Wolvesin kotonaan 2:1 ja päätti 5 ilman voittoa, ohittaen Liverpoolin sijalle 5.

Belgialainen Trossard 19. Arsenal-paidassa suoritti syötöjen "hattutempun". 21. minuutilla Trossard auttoi Gabrielia tekemään maalin puskulla, Arsenal 1:0! 26. minuutilla Martineli sai pallon myös Trossardilta ja teki maalin päähän, Arsenal 2:0! Taukoajalla Trossard antoi toisen syöttöpisteen, Ødegaard pääsi eroon vastustajan puolustuksesta korkealla rangaistusalueella ja teki maalin, Arsenal 3:0 voittaa pelin!

Samana päivänä Newcastle voitti Wolvesin kotonaan 2:1. 26. minuutti, Trippier teki vapaapotkun, Isak Newcastle United Jalkapallo Pelipaidat teki pään, Newcastle 1: 0! 69. minuutti, Hee-Chan Hwang yllään halpa Wolves-paita helposti työnnetään ja teki, 1: 1! 77. minuutti, Almiron korvaajana laukaus pienestä kulmasta, pallo taittui ja tuli verkkoon, Newcastle 2: 1!

urheilupaita...
ما را در سایت urheilupaita دنبال می کنید

برچسب : Arsenal Jalkapallo Pelipaidat,Newcastle United Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 71 تاريخ : دوشنبه 22 اسفند 1401 ساعت: 12:23