Eurooppa-liiga: Manchester United 4-1 Real Betis

9. maaliskuuta Eurooppa-liigan 1/8-finaalin ensimmäisellä kierroksella Valioliigan jättiläinen Manchester United voitti La Liga -joukkueen Real Betisin Old Traffordilla 4-1. Rashford, Anthony, Bruno Feandes ja Weghorst tekivät kukin yhden maalin. Manchester Unitedin 0-7-tappion jälkeen tämä voitto on varsin tärkeä sekä joukkueelle että Manchester United Jalkapallo Pelipaidat käyttäville faneille.

6. minuutilla Bruno Feandes ylitti pallon oikealta, Rashford pysäytti pallon ja ohitti puolustajan, ampui sitten oikealla jalalla ja teki maalin lähikulmasta, Manchester United 1-0! 33. minuutilla Ayoze Pérez Real Betis Jalkapallo Pelipaidat sai Enriquelta syötyksen rangaistusalueen oikealta puolelta, hän pysäytti pallon rinnalla, ampui sitten oikealla jalalla ja teki maalin kaukokulmasta. Real Betis 1-1!

Toisella puoliajalla, 53. minuutilla, Bruno Feandes syötti pallon oikealle rangaistusalueen eteen, Anthony pysäytti sen ja leikkasi sisään, ampui sitten vasemmalla jalalla kaukaa kulmasta ja teki maalin, Manchester United 2-1! 58. minuutilla Luke Shaw ajoi vasemman kulman potkun rangaistusalueelle, ja Bruno Feandes, joka oli pyöristetty keskeltä etupisteeseen, teki maalin lähikulmasta puskulla, Manchester United 3-1! 82. minuutilla Manchester United syötti vasemmalta, McTominayn laukaus edellisestä pisteestä, mutta Bravo pelasti, sitten Weghorst jatkoi lisälaukauksella ja teki ensimmäisen maalinsa Old Traffordissa, Manchester United 4-1 Real Betis!

urheilupaita...
ما را در سایت urheilupaita دنبال می کنید

برچسب : Manchester United Jalkapallo Pelipaidat,Real Betis Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 80 تاريخ : جمعه 19 اسفند 1401 ساعت: 13:45