Mestarien liiga: Liverpool 2-5 Real Madrid, Benzema ja Vinícius tekivät kumpikin 2 maalia

Mestarien liigan 1/8-finaalin ensimmäisellä kierroksella 21. helmikuuta Liverpool hävisi Real Madridille kotonaan 2-5. Päästyään ensin 2 maalia, Real Madrid teki 5 maalia peräkkäisillä tehokkailla hyökkäyksillä. Tällä voitolla Real Madrid otti vakaan askeleen kohti pokaalia!

3. minuutilla Salah vinosti rangaistusalueelle oikealta, Núñez nappasi nopeasti pallon, laukaisi kantapäällä ja teki maalin, Liverpool 1-0! 13. minuutilla maalivahti Courtois pysäytti pallon rangaistusalueella ja teki suuren virheen, sitten Salah tarttui tilaisuuteen ja teki maalin, Liverpool 2-0! Tällä hetkellä kaikki Liverpool Jalkapallo Pelipaidat pukeutuvat fanit odottavat innolla punaisten voittoa, mutta sitten Real Madridin jatkuvat tehokkaat hyökkäykset tuhosivat Liverpoolin mahdollisuuden voittaa.

20. minuutilla Benzema valkoisessa Real Madrid Jalkapallo Pelipaidat teki ristin. Vinícius ampui nopeasti rangaistusalueen vasemmalta puolelta, sitten pallo meni suoraan maalin kuolleeseen kulmaan, Real Madrid 1-2! 35. minuutilla Joe Gomez syötti takaisin takakentältä, mutta Alisson teki myös kauhean virheen, pallo osui Viníciuksen jalkaan ja pomppasi sitten verkkoon, Real Madrid 2-2! 47. minuutilla Modric teki vapaapotkun keskeltä, Militao, joka oli merkitsemätön, teki maalin puskulla, Real Madrid 3-2! 54. minuutilla Rodrigo ja Benzema tekivät upeaa yhteistyötä, Benzema ampui ja pallo osui Gomeziin ja meni sitten verkkoon, Real Madrid 4-2! 66. minuutilla Modric teki vastahyökkäyksen keskikentällä, Vinícius teki ristin, Benzema ohitti rauhallisesti Alissonin ja teki maalin, Real Madrid 5-2!

urheilupaita...
ما را در سایت urheilupaita دنبال می کنید

برچسب : Liverpool Jalkapallo Pelipaidat,Real Madrid Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 81 تاريخ : چهارشنبه 3 اسفند 1401 ساعت: 9:17