Valioliiga: Newcastle United 0:2 Liverpool, Manchester United 3:0 Leicester City, Tottenham 2:0 West Ham United

Valioliigan 18. helmikuuta 24. kierroksella kolme jättiläistä BIG6-Liverpoolissa, Manchester United ja Tottenham saavuttivat voittonsa.

Liverpool voitti Newcastlen vieraissa 2-0.Ensimmäisellä puoliajalla Nunez Liverpool Jalkapallo Pelipaidat teki maalin 10 minuutin sisällä, sitten Gakpo teki toisen. Newcastlen maalivahti Pope erotettiin käsipallosta rangaistusalueen ulkopuolella. Liverpool on nyt sarjataulukossa 8. ja Newcastle 4. Tämä oli Newcastlen toinen tappio Valioliigassa tällä kaudella, molemmat hävisivät Liverpoolille.

Manchester United voitti Leicester Cityn 3-0, Rashford teki 2 maalia ja Sancho 1. Toistaiseksi Rashford on tehnyt 24 maalia 36 ottelussa kaikissa kilpailuissa, maalien määrä on yhdistänyt Ronaldon 24 maalia viime kaudella. Hän on voittanut kaikkien Manchester United Jalkapallo Pelipaidat käyttävien fanien yksimielisen hyväksynnän. Manchester United on tällä hetkellä Valioliigan taulukossa kolmas, 3 pistettä jäljessä Manchester Citystä ja 5 pistettä jäljessä ensimmäisestä Arsenalista.

Samana päivänä Tottenham 2-0 West Ham United kotona. Kumpikaan joukkue ei tehnyt maalia ensimmäisessä erässä. Toisella puoliajalla Tottenham osoitti voimansa, 56. minuutilla Emerson teki matalan laukauksen rangaistusalueelta. 72. minuutilla Son Heung-Min teki toisen maalin. Tilanne vahvistettiin lukemiin 2:0. Tottenham ohitti sitten Newcastle Unitedin yhdellä pisteellä. Tottenham Hotspur Jalkapallo Pelipaidat pukeutuvat fanit näkivät joukkueen lopulta neljän parhaan joukkoon.

urheilupaita...
ما را در سایت urheilupaita دنبال می کنید

برچسب : Liverpool Jalkapallo Pelipaidat,Manchester United Jalkapallo Pelipaidat,Tottenham Hotspur Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 81 تاريخ : سه شنبه 2 اسفند 1401 ساعت: 11:40