Mestarien liiga: 1/8-finaali, AC Milan voitti Tottenhamin 1-0

14. helmikuuta 2022-23 UEFA:n Mestarien liigan puolivälierät alkoivat ystävänpäivänä. Viime aikoina taantumassa ollut AC Milan voitti Tottenhamin 1-0 Brahim Díazin maalilla. AC Milan Jalkapallo Pelipaidat pukeutuvat fanit ovat saaneet ystävänpäivälahjansa.

7. minuutilla AC Milan aloitti hyökkäyksen pitkällä syötöllä, Theo pääsi eroon C-Romeron puolustuksesta ja ampui pienestä kulmasta, mutta maalivahti torjui sen, sitten Díaz päätti ja potkaisi, ja lopulta kaksi peräkkäistä lisälaukausta teki maalin. AC Milan 1-0. Ennen puoliaikaa Son Heung-Min Tottenham Hotspur Jalkapallo Pelipaidat ampui voimakkaan laukauksen nopeusetullaan, mutta se säästyi, ja sitten Kanen lisälaukaus osui poikkipalkkiin.

Toisen kierroksen välinen ottelu pelataan Tottenhamin kotikentällä 8. maaliskuuta. Tämän voiton ansiosta AC Milan pääsi johtoon. Se oli myös ensimmäinen kerta 10 vuoteen, kun he voittivat uudelleen Mestarien liigan pudotuspelivaiheessa, sillä helmikuussa 2013 he voittivat La Ligan Barcelonan 2-0 UEFA:n Mestarien liigan 2012-2013 1/8-finaalissa.

urheilupaita...
ما را در سایت urheilupaita دنبال می کنید

برچسب : AC Milan Jalkapallo Pelipaidat,Tottenham Hotspur Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 80 تاريخ : چهارشنبه 26 بهمن 1401 ساعت: 11:19