Tottenham 1-0 Manchester City, Harry Kane kirjoitti henkilökohtaisen legendansa

5. helmikuuta Valioliigan 22. kierroksen 2022–23 viimeisessä ottelussa Tottenham voitti kotonaan Manchester Cityn 1–0. Tottenham Hotspur Jalkapallo Pelipaidat pukeutunut Kane teki 200. Valioliigan maalinsa ja tuli Valioliigan historian kolmanneksi pelaajaksi, joka on rikkonut 200 maalia, ja hänestä tuli myös Tottenhamin historian paras maalintekijä 267 maalillaan.

14. minuutilla Rodrigo teki virheen syöttäessään palloa takakentälle, Højbjerg nousi heti nappaamaan pallon ja sitten syötti sen, Kane työnsi rauhallisesti maalin eteen, Tottenham 1-0. 46. minuutilla Grealish syötti rangaistusalueen vasemmalta puolelta, Ben Davies päätti pallon pois, mutta Mahrez pysäytti pallon ja ampui vasemmalla jalallaan, mutta pallo osui poikkipalkkiin. 64. minuutilla De Bruyne ampui vapaapotkun vasemmalta alalinjalta ja antoi matalan syötön, jonka jälkeen Alvarez ampui, mutta Dier torjui sen. 69. minuutilla Kane pääsi eroon kahdesta puolustajasta rangaistusalueella ja ampui, mutta se säästyi. 86. minuutilla Romero sai toisen keltaisen kortin virheestä Glarish, ja hänet ajettiin ulos. Lopulta Tottenham voitti Manchester Cityn kotonaan 1-0.

Tämä tappio ei tullut yllätyksenä monille Manchester City Jalkapallo Pelipaidat pukeutuneille faneille, sillä se oli Citylle viides tappio Tottenham Hotspur -stadionilla, joka kerta ilman maalia. Jos Guardiola haluaa voittaa mestaruuden, hänen on tutkittava vakavasti, kuinka Manchester City hävisi tälle vastustajalle täällä kerta toisensa jälkeen.

urheilupaita...
ما را در سایت urheilupaita دنبال می کنید

برچسب : Tottenham Hotspur Jalkapallo Pelipaidat,Manchester City Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 85 تاريخ : سه شنبه 18 بهمن 1401 ساعت: 11:16