Premier League: Liverpool 0-3 Brighton

14. tammikuuta Valioliigan 20. kierroksella Liverpool kohtasi Brightonia vastaan. Liverpool päästi 3 maalia peräkkäin toisella puoliajalla ja hävisi 0-3. Monet fanit Liverpool Jalkapallo Pelipaidat lähtivät stadionilta suuren pettymyksen vuoksi.

47. minuutilla Matip syötti pallon takakentältä, mutta hänet estettiin. Kahdella syötöllä Brighton syötti pallon rangaistusalueelle. Lallana syötti suoraan etukentällä ja Kaoru Mitoma vasemmalla puolella syötti samanlaisen laukauksen, sitten March työnsi pallon takaa ja teki tyhjään maaliin. Brighton 1-0. 53. minuutilla Evan Ferguson lähetti suoran syötön keskikentälle, March sai pallon ja meni rangaistusalueelle, ampui sitten vasemmalla jalalla ja teki maalin kaukaa. Brighton 2-0. 81. minuutilla Brighton heitti sisäänheiton edestä rangaistusalueelle, March teki puskua, sitten Welbeck poimi pallon rangaistusalueen oikealta puolelta ja ohitti Gomezin, ampui sitten oikealla jalallaan ja teki maalin. Brighton 3-0 Liverpool.

Liverpool koki kahden ottelun tappiosarjan liigassa, ja sillä on tällä hetkellä 28 pistettä, mikä putoaa sarjataulukossa 9. sijalle.

urheilupaita...
ما را در سایت urheilupaita دنبال می کنید

برچسب : Liverpool Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 94 تاريخ : دوشنبه 26 دی 1401 ساعت: 19:08