Liverpool 1-3 Brentford, 4 peräkkäistä liigavoittoa päättyi

Valioliigan 19. kierroksen ensimmäisessä pelissä Liverpool haastoi Brentfordin Brentford Community Stadiumilla. Lopulta Liverpool Jalkapallo Pelipaidat pukeutuvat teini-ikäiset hävisivät vieraissa 1-3 Brentfordille, ja liigan 4 ottelun voittoputki katkesi.

Ensimmäisellä puoliajalla Nunez ohitti maalivahdin alussa, ja Ben Meen maaliviiva tyhjensi hänet. Sitten Konate teki vahingossa oman maalin, ja Wissa teki kaksi maalia räjähdyksen jälkeen. Toisella puoliajalla Nunesin maali ei kelpaa paitsiossa, Aold avusti Chamberlainia puskulla saadakseen takaisin maalin, ja Mbeumo teki maalin ja sinetöi voiton.

Liverpool oli edelleen kuudentena tappion jälkeen, ja Brentford nousi seitsemänneksi 3 pisteen jälkeen, 2 pistettä Liverpoolin jäljessä. Tällä kaudella Brentford pelasi erittäin hyvin BIG6-joukkueita vastaan ja hävisi vain 0-3 Arsenalille.

urheilupaita...
ما را در سایت urheilupaita دنبال می کنید

برچسب : Liverpool Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 91 تاريخ : سه شنبه 13 دی 1401 ساعت: 18:28