Manchester United 3-0 Nottingham Forest, hiljaisempaa ymmärrystä ilman Ronaldoa

Klo 20.00 paikallista aikaa 27. päivänä Manchester United Jalkapallo Pelipaidat pukeneet taistelijat aloittivat ensimmäisen Valioliiga-ottelunsa MM-kisojen jälkeen. He pelasivat Nottingham Forestia vastaan Old Traffordilla.

Ensimmäisellä puoliajalla Eriksson Rashford työnsi laukauksen päästäkseen umpikujasta, sitten Martial teki matalan laukauksen laajentaakseen maalia, ja Yatesin pusku puhalsi; toisella puoliajalla Casemiro auttoi Fredia sinetöimään voiton. Lopulta Manchester United voitti 3:0 ja 2-pelin voittoputki liigassa. Ronaldon lähdettyä joukkueesta Manchester Unitedin hyökkäyssuoritus etukentällä oli selvästi parempi ja yhteistyö sujuvampaa. Manchester Unitedille saattaa olla oikea päätös irtisanoa sopimus Ronaldon kanssa.

Myös 15 kilpailukierroksen jälkeen Manchester United sijoittui väliaikaisesti viidenneksi 29 pisteellä ja Chelsea kahdeksanneksi 5 pisteen erolla. Arsenal jatkoi johtoaan 40 pisteellä voitettuaan edellisen päivän 13 voitolla, 1 tasapelillä ja 1 tappiolla. Mestaruutta puolustava Manchester City, jolla oli yksi peli vähemmän, jäi 8 pisteen eroon.

urheilupaita...
ما را در سایت urheilupaita دنبال می کنید

برچسب : Manchester United Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 93 تاريخ : چهارشنبه 7 دی 1401 ساعت: 21:03