Argentiina mestari, viimeinen harja täydelliselle legendalle Messille

18. joulukuuta Qatarin MM-kisojen viimeisessä luvussa, 120 minuutissa, Argentiina tasoitti Ranskan 3-3 ja voitti sitten Ranskan 4-2 rangaistuspotkukilpailussa. Ympäri maailmaa lukuisat Argentiina Jalkapallo Pelipaidat pukeutuvat fanit kokoontuivat juhlimaan voittoa!

35.minuutti, Di Maria otti avun McCallisterilta ja teki maalin, Argentiina 2: 0. 118. minuutti, Montielin käsi koskettaa palloa, joten Ranska sai rangaistuksen ja Mbappé teki sen ja valmisti hattu -trick, Ranska 3: 3.Lopulta Argentiinan rangaistuspotkun aikana Argentiina voitti Argentiinan kolmannen maailmancup-mestarin.

Nro 10 Messi Jalkapallo Pelipaidat mies kosketti lopulta FIFA: n maailmancup -pokaalia viimeisen maailmancup -matkansa lopettamiseksi. Tämä on täydellisyys, jota ihmiset pitivät toiveita, mutta eivät olleet koskaan nähneet ennen ja lopulta toteutuvat, onnittelut Messille, joukkueelle kaikille faneille, jotka rakastavat heitä!

urheilupaita...
ما را در سایت urheilupaita دنبال می کنید

برچسب : Argentiina Jalkapallo Pelipaidat,Messi Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 102 تاريخ : دوشنبه 28 آذر 1401 ساعت: 13:41