Voitto takaisin Blue&Whitelle, Argentiina 2-0 Meksiko

26. marraskuuta C-lohkon toisella kierroksella Argentiina voitti Meksikon 2-0 ja voitti ensimmäisen voittonsa Qatarin MM-kisoissa. Messi ja Enzo tekivät kumpikin yhden maalin ja Messi antoi myös yhden syöttöpisteen. Monet Messi Jalkapallo Pelipaidat pukeutuvat fanit olivat niin innoissaan ja itkivät.

22. minuutilla Meksiko lapioi Acuñan ja sai keltaisen kortin. Pelin rytmi oli tiukka, molemmat osapuolet kohtasivat hyökkäyksen ja puolustuksen välillä, mutta kumpikaan ei löytänyt täydellistä maalipaikkaa. Argentiina Maajoukkue Pelipaita pukeneet fanit olivat hermostuneita.

50. minuutilla Argentiina sai vapaapotkun etukentällä, mutta Messi löi pallon liian korkealle. 63. minuutilla Messi sai syötön Di Maríalta, sitten hän pysäytti pallon hieman ja teki kauniin maailmanaallon. 87. minuutilla Messi auttoi Enzo Feándezia, joka nousi kentälle kierretyllä laukauksella. Lopulta Argentiina voitti pelin 2-0 ja nousi toiseksi C-lohkossa.

Eilen oli myös Maradonan kuoleman vuosipäivä. Vuonna 1986 Maradona johti Argentiinan voittamaan maailmanmestaruuden Meksikossa. Tänään Messi johti Argentiinaa ja voitti Meksikon tehden kahdeksannen maalinsa MM-kisoissa ja tasoittaen Maradonan ennätyksen.

urheilupaita...
ما را در سایت urheilupaita دنبال می کنید

برچسب : Messi Jalkapallo Pelipaidat,Argentiina Maajoukkue Pelipaita, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 80 تاريخ : دوشنبه 7 آذر 1401 ساعت: 11:59