2 omaa maalia yhdessä pelissä, Chelsea hävisi 1-4 Brightonille

Valioliigan 2022/23 14. kierroksen 29. lokakuuta Chelsea hävisi 1-4 Brightonille. Chelsean 9 ottelun lyömätön ennätys päättyi Potterin tulon jälkeen.

Chelsea teki tässä pelissä peräkkäisiä virheitä ja teki kaksi omaa maalia. Viidennellä minuutilla Thiago Silva teki virheen takakentällä, joten Trossard teki maalin eteen, Brighton johti 1:0. Sitten Cheek löi pallon vahingossa omaan porttiinsa jälkitarkastuksessa, ja puolustaja Chalobah teki myös oman maalin takaa-ajopuolustuksessa ensimmäisellä puoliajalla. 0:3 päätti ensimmäisen puoliajan. Toisella puoliajalla Havertz teki puskua rangaistusalueen keskeltä Chelsealle, mutta Brighton teki toisen maalin väliajalla ja tasoitti tilanteen 4:1.

Tällä hetkellä Chelsealla on 6 voittoa, 3 tasapeliä ja 3 tappiota, 21 pisteellä, ja se on 5. sijalla 3 pistettä neljäntenä olevaa Newcastle Unitedia jäljessä. Jos Chelsea Jalkapallo Pelipaidat pelaajat haluavat taistella Mestarien liigan pokaalista, tällaisia  epäonnistumisia ei pitäisi enää tapahtua.

urheilupaita...
ما را در سایت urheilupaita دنبال می کنید

برچسب : Chelsea Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 82 تاريخ : سه شنبه 10 آبان 1401 ساعت: 18:08