Manchester City voittaa 1-0 ja sijoittuu väliaikaisesti Valioliigan ykköseksi

29. lokakuuta 2022/23 Valioliigan 14. kierroksella Manchester City voitti Leicester Cityn 1-0. De Bruyne Manchester City Jalkapallo Pelipaidat pelasi melko hyvin ja teki upean vapaapotkun ja valittiin ottelun mieheksi.

Haaland poissa loukkaantumisen vuoksi, Alvarez korvasi hänet avauskokoonpanossa. Ensimmäinen puoliaika päättyi 0-0, Manchester City teki maalin 9 kertaa ja Leicester City teki maalin 2 kertaa. 48. minuutilla Madison sai virheen, joten Manchester City sai vapaapotkun ja De Bruyne teki maalin.

Manchester City on voittanut 4 peräkkäistä voittoa Leicester Cityä vastaan ​​viimeisissä neljässä Valioliigan ottelussa 1-0, 2-0, 1-0, 1-0, eikä yhtään maalia ole menetetty.Manchester City Jalkapallo Pelipaidat fanit innostivat eniten: tämä voitto saa Manchester Cityn ohittamaan Arsenalin yhdellä pisteellä ja nousemaan väliaikaisesti Valioliigan kärkeen!

urheilupaita...
ما را در سایت urheilupaita دنبال می کنید

برچسب : Manchester City Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 80 تاريخ : سه شنبه 10 آبان 1401 ساعت: 18:07