Tuomari toistuvasti kiistanalaisella rangaistuksella, Arsenal 1-1 -arvo Southamptonia vastaan

23. lokakuuta Premier League -kierroksen 13. kierros Arsenal veti 1-1 Southamptonia vastaan. Xhaka teki yhden maalin Arsenalille ja Stuwart Armstrong teki yhden maalin Southamptonille. Tuomari antoi useita rangaistuksia melko kiistanalaisia, jotka selvästi asettavat Arsenal Jalkapallo Pelipaidat epäedullisessa asemassa.

Arsenalin aloituskokoonpano pysyi samana kolmella peräkkäisellä kierroksella. 11. minuutilla Ben White ja Saka tekivät passin oikealta. Xhaka aloitti tavoitteen rangaistusalueen keskeltä, Arsenal otti johtoaseman. 13. minuutilla, kun Caleta-auto veti ja halasi takaa monta kertaa rangaistusalueella, Jeesus putosi maahan, mutta erotuomari ei antanut Arsenalille rangaistuspotkua. 24. minuutilla Odegaard ohitti pallon keskellä, Jeesus ohitti vasemman puolen jatkuvasti ja ampui sitten, mutta osui sivuverkkoon. 29. minuutilla Saka kompastui ja putosi maahan, erotuomari näytti hänelle keltaisen kortin sukellusta varten! 65. minuutilla Elyounoussi leikkasi oikealta ja teki sitten suoran passin, sitten Stewart Armstrong vinoutui rangaistusalueelle ja teki matalan laukauksen oikealta, 1-1, Southampton sitoi pisteet. 79. minuutilla Tieey pääsi eroon Elyounoussista vasemmalla ja leikkasi rangaistusalueelle kulkeakseen takaisin, sitten Odegaard volleyd ja teki maalin. Mutta linjamies ilmoitti, että Tieey ohitti pallon, kun koko pallo oli ohittanut alalinjan, joten maali oli virheellinen. Pisteet lopulta asetettu 1-1.

Tämän arvonnan jälkeen Arsenal pysyi sijoituksen yläosassa vain 2 pistettä ennen toista; Nuoret miehet, jotka pukeutuvat siniseen Manchester City Jalkapallo Pelipaidat, voisivat ottaa Arsenalin kärkipaikan milloin tahansa.

urheilupaita...
ما را در سایت urheilupaita دنبال می کنید

برچسب : Arsenal Jalkapallo Pelipaidat,Manchester City Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 93 تاريخ : سه شنبه 3 آبان 1401 ساعت: 19:37